Szio!
Orulok, hogy neked ilyen jol ment, en most hogy elkezdtem a parazitakkal valo hadakozast meg a P&B shakeket, ugy dontottem, hogy itt az ideje egy majtisztitasnak es egy 10 napos MC-nek. Meg...
Szio!
Orulok, hogy neked ilyen jol ment, en most hogy elkezdtem a parazitakkal valo hadakozast meg a P&B shakeket, ugy dontottem, hogy itt az ideje egy majtisztitasnak es egy 10 napos MC-nek. Meg
KI kell sakkoznom, melyik legyen elobb es mikor. Majd meglatjuk a sulycsokkenest - rajtam mar a 0-s is log, szoval
KI tudja, mi lesz ennek a vege, elobb-utobb elfogyok... :)
Eszmeletlen, hogy a P&B shakenek milyen jo a hatasa, a borom naprol napra szebb lett. Sosem gondoltam volna, hogy az emesztes, a mereganyagok eltavozasa es a helyes taplalkozas ilyen gyors pozitiv valtozast tud eredmenyezni. Mar jo 1 honapja vagyok a candida-ellenes etrenden, de a "nagy attorest" a shakek hoztak, azt 2 hete kezdtem. Nagyon sok jot mondanak a kulonbozo enemakrol is, foleg a kavesrol zengenek odakat - nekem meg egy kicsit baratkoznom kell a gondolattal, ez mar tenyleg nagyon messze all tolem... :)
Csinaltal mar majtisztitast ez elott is, vagy ez lesz az elso az epekoved miatt? Na, ez a masik, a majtisztitas, amirol nagyon jokat mondanak. En is probaltam tavaly, sikertelenul, akkor meg nem tudtam, hogy a vizet frissen preselt alma- vagy grapefruit level is lehet helyettesiteni: en csak siman kihanytam a 3. adag Epsom sos vizet, a 4. adag szoba sem johetett... :) Nem vagyok finnyas, a P&B shaket is iszom minden gond nelkul, de az Epsom so+viz.... Undorito! Szoval a levekkel biztos siman fog menni. Ha meg nem probaltad, mindenkeppen ajanlom, hogy ne probald meg sima vizzel!!
Most mar csak azon tanakodok, mi lesz, ha latogatoba megyek egy par hetre, vajon be kell-e majd raktaroznom a hozzavalokbol, vagy van Mo-n is valasztek?
Errol jut eszembe: tudsz egy jo szotarat a neten, amiben benne vannak ilyenek peldaul, hogy "spelt, quinoa, molasses" es hasonlok? Egyszer talaltam egyet, de nem tettem favoriteba es most mar nem talalom...