CureZone   Log On   Join
Re: Gondolkodtam

kreol Views: 3,508
Published: 19 y

This is a reply to # 149,204

Re: Gondolkodtam

Sziasztok!

Nekem is van jó néhány eü. tapasztalatom, saját szervezetemmel is. Pillanatnyilag az un. új kezdet (new start) tűnik számomra optimálisnak. Mozaikszó: nutrition, excercise, water, sunlight, tempernace, air, rest, trust.
Fontos, hogy az elsavasodott szervezetünket minél hatékonyabban lugosítsuk. Megoldás: nyers !! (hőkezelést nem látott) zöldségek és gyümölcsök + olajos magvak, diófélék + az országnak, földrajzi helynek megfelelő főtt gabonakása. Felgyorsítja a dolgot a bio sárgarépalé ill. céklalé rendszeres fogyasztása. Gyümölcsösban itthon 3 alma- 1 citrom arányt szoktam alkalmazni. Green star lényerőgépet használok és kb. 8-9 hónapja hetente megiszom két csomag búzafűlevet.
A vércsoport szerinti táplálkozással kapcsolatban irott gondolaid engem is elgondolkodtatnak. Egyelőre nehezen tudom agyilag felfogni, hogyan lehet 6-7 milliárd embert beskatulyázni 4 ill. ha az Rh-t is figyelembe vesszük 8 csoportba? Nekem ez pillnatnyilag ellentmond az un. "józan paraszti észnek".
Élőből lesz az élő! Csak ezután johet - véleményem szerin - bármiféle táplálékkiegészitő. Persze akik ebben benne vannak üzletileg, akár MLM messze más az érdeke és igyekeznek elhitetni veled, hogy a bio zöldségekből és gyümölcsökből nem juthatsz hozzá a szükséges makro és mikrotápanyagokhoz. Egyelőre messze más a személyes tapasztalatom.
Szép napot nektek, sziasztok: kreol

Printer-friendly version of this page Email this message to a friend
Alert Moderators
Report Spam or bad message  Alert Moderators on This GOOD Message

This Forum message belongs to a larger discussion thread. See the complete thread below. You can reply to this message!

Donate to CureZone

CureZone Newsletter is distributed in partnership with https://www.netatlantic.com

Contact Us - Advertise - Stats

Copyright 1999 - 2024  www.curezone.org

0.078 sec, (1)