ladybug
Most nezem, micsoda bolcs cimet adtam kis muvemnek... :)
Mona, azon gondolkodtam, amit irtal. Azon, hogy erzed magad. Borproblemak, nincs energiad stb. Csak gondoltam, megirom, hogy kb. 6 honap utan ram is ramtort valami ilyesmi itt. Akkor meg hire-hamva nem volt a candidamnak, tehat hiszek benne, hogy nem az volt. Sokkal inkabb, hogy azt mondjak, kb. 6 honap alatt az emberek immunrendszere teljesen le tud gyengulni amiatt, hogy "nem a megszokott bacik vannak a levegoben" (hogy leegyszerusitsuk a dolgot...) es akkor jonnek
KI ezek a tunetek. Nekem odaig fajult, hogy baba tisztalkodasi szereket kellett hasznalnom, azt is extraerzekeny borre, mert mindentol viszketett es egett a borom. Minden 2-3 hetben elkaptam valami nathat vagy kohogest, allandoan beteg voltam. Szornyu volt. A taplalkozasommal semmi gond nem volt, teljesen egeszseges volt, grillezve ettem mindent stb., de pl. nem szedtem multivitamint egyaltalan. Az hiba volt.
Mindenkeppen hasznos lenne szerintem, ha meg nem szedsz, feltetlenul szerezz be valami jo multivitaminokat - asvanyi anyagokat tartalmazo dolgot. Minden hasznos tovabba, ami az immunrendszeredet erositi. Nem gyozom ajanlani a vercsoport dietat!!! Az emberiseg 3/4 reszenek tilos lenne buzat barmilyen formaban ennie!!! En sokkal jobban erzem magam miota nem eszem a tilos dolgokat, az emesztesem ezerszer jobb.
Hat ennyi. Hatha beletrafaltam... :)