Ebreszto!
Haliho Lanyok!
Olyan jo lenne magyarokkal megosztani a tapasztalatokat, hol vagytok?
En candida dietan vagyok, kozben szedtem Chinese Bitter-t(prime health) most a gold coin grass-t es kozben csinalom a bowel cleans-t+parazitairtast. A bowel c. egyelore csak P&B shake-bol allt, beontest meg nem csinaltam.
A parazita programmal kicsit bajban vagyok, nem tudom, hogy hatasos-e. Lassan ket hete lesz hogy szedem a parazita irtot, de (nem tudom szerencsere, vagy sajnas) meg nem talatam semmi furat a vegtermekemben... Mondjuk minden vecezeskor tiszta para vagyok, hogy mi fog kijonni?!!!??? Eleg remiszto ez az egesz. Kiskorom ota halalosan undorodtam mindenfele feregtol es amit ezen a site-on talatam, az rosszabb volt egy remalomnal is. Ugyhogy azonnal elkezdtem a parazitairtast.
Lanyok! Van itt valaki Canadabol? En Torontoban elek, egyelore ket fele parairtot tudtam beszerezni:
Kroeger Herb:
Wormwood combination (colorado)
Organika: PARA-FREE extra strenght
parasite formula (kanadai)
Volt mar kozuletek valaki, aki ezeket probalta?
Hetvegen meg akarom csinalni a Q10 kurat, csak meg gyujtom hozza a batorsagot. Egyszeruen rettegek attol, hogy mi fog kijonni...
Es ha belegondolok, hogy kb. fel eve minden heten legalabb egyszer sushit ettem, elkap a hanyinger.
Na, azt hiszem most egyelore belolem ennyi eleg.
A nap susson le mindenkire!
puszi
paramona