Re: Ebreszto!
Szio!
Jo volt olvasni a leveled. :)
En nem probaltam azokat az irtokat - en
Clarkia t rendeltem a website-jukrol es elegge sikeres volt, mar ahogy lattam. Nem vagyok nagyon erdeklodo ilyen szempontbol, ugyhogy behato kutatast nem vegeztem a "vegeredmenyben", de szabad szemmel lathato feher hajszalvekony fergek, azok voltak... Meg olyanok, amik ugy neznek ki, mint egy szezammag. De mondom, en nem nagyon nezegettem, csak lehuztam a budit es pont. :) Es en is ettem elegge sok tatarbeefsteak-et, es az meg rosszabb, mint a sushi... :)
En is ilyen "mindent bele" megoldast valasztottam, dietaztam, nyomtam a P&B shake-eket, csinaltam a feregtelenitest es kozben csinaltam egy majtisztitast is, miutan legalabb 3 heti feregirtast megcsinaltam. A majtisztitas elegge mersekelt sikerrel jart, kijott vagy 10 elegge aprocska zold gumo, szerintem mert elozo este ettem baranyt es azt nem kellett volna... Legkozelebb megprobalom egy napi almadietaval megelozni, de mar igy is annyira vezna vagyok, hogy a szel majd' elfuj, nem nagyon merek ezekkel a dietakkal jatszadozni.
Par hete megprobaltam egy kis zoldsegleves koplalast es a harmadik nap reggelen olyan rosszul voltam, hogy paromat ugy gyozkodtem, hogy ne hivjon mentot... :) Nem birtam labra allni, olyan gyenge voltam es egyfolytaban szedultem... Beletelt egy fel nap, mire jobban lettem, miutan foztem egy zoldseglevest es elkezdtem enni...
Most viszont valahogy lealltam mindennel, valahogy elegem lett az egeszbol - vissza kell zokkennem a P&B shakekhez, isteni volt a borom tole... :)
Miota csinalod a candida dietat? Varom, hogy irj meg magadrol!
A napsutes valoban nem fog artani - mar elegem van a telbol..
Szio!