Sziasztok!
Megprobalom a chat-et holnap (szerdan) - hatha osszejon... :)
A zoldsegle kura nem volt drasztikus egyaltalan, normalis esetben emberkek csinaljak a Master Cleanse-t meg 40 napig is... Ahhoz kepest az nem volt semmi es megis kiutott... :)
Nekem sokkal konnyebb nem ennem, mint hogy allandoan azon szenvedjek, hogy mit ehetek. Eredendoen elegge olyan a termeszetem, hogy egy nap eros vagyok, eros akarat meg minden, utana meg csak nyavajgok minden miatt es nem tudom betartani a dietat.. Igy nem sok ertelme van az egesznek, hogy betartom a dietat 1 honapig, utana csalok egy par napig, megint 3 het szuper, utana megint csalok egy kicsit...
A hussal en is ugy vagyok, hogy nem nagyon szeretek ranezni mostanaban... Viszont neha ugy gondolom, muszaj, foleg, ha kivanom is, mert vannak benne olyan osszetevok, amik kellenek a szervezetnek es a novenyekben nincsenek meg. Altalaban is az a velemenyem, hogy szelsosegekkel vigyazni kell - es a vegetarianizmust is szelsosegnek tartom... Nagyon jonak talaltam a vercsoport szerinti dietat, nekem nagyon bevalt - itt a linkje:
www.geocities.com/wellesley/8971/bloodtypefood.htm
Tetszik az az otlet is, hogy minel tobbet fogyasszunk dolgokat nyersen, mert az az "elo" etel es az is profi, hogy fott kajahoz vegyunk be emesztoenzimeket, hogy konnyebb legyen a szervezetnek feldolgozni az etelt. Probalok egy kicsit innen is es onnan is "elcsenni", megnezem, mi hogy mukodik nalam es ha bevalt, marad. Hosszu tavon ugy is csak akkor lehet egeszsegesen elni, ha az ember kiirtja a rossz es karos szokasokat, eteleket stb. az eletebol es betartja a hasznosakat. Egyebkent meg csak orokos visszatero candida-dieta a sorsunk... :)
Milyen durva rajonni arra, hogy majd' minden betegseg gyokere visszavezetheto arra, mit eszunk...
Futolag en is olvastam errol a szaraz dorzsolesrol, de nem tul behatoan: megnezem azt is, legalabb nem evessel kapcsolatos dolog, konnyebb betartani... :)
Akkor megprobalom a holnapi chat-et. :)