CureZone   Log On   Join
Re: Ha valakit erdekel?

Ribizke Views: 6,138
Published: 21 y

This is a reply to # 149,180

Re: Ha valakit erdekel?

Szia,
Nekem jok a tapasztalataim.
En meghiztam es nemtudtam rajonni miert, aztam kiderult hogy epekovem van es nem emesztem meg az elelmet rendesen, ugy dontottem hogy a liver flush-sal fogok toluk megszabadulni a mutet helyet.( eddig meg csinaltam 10-et tavaly Julius ota)
Ez az 4-ik 10 napos MC, minden honapban egy, nekem konyebb tiz napig csinalni mint 21-ig vagy 40-ig azt probaltam de nem ment.
Tanacsok; sincs semmien kaja ami "megeri" hogy abba hagyd amikor megeszed "uresnek" erzed uttana magad.
Megtorik az elelemmel valo "kotodseg" 3-sor kell enni egy nap + ket snack stb...az nagyon felszabadito erzes.
PMS elott ne probalkozz vele, nekem nem ment, a szervezetem tul "homonalis" volt.
Elso ket nap tompa fejfajas.
Az ehseg elmulik a harmadik nap utan.
Ne menj kaja kozelebe, etterem, bulik egyebek.
Azt ajanlom hogy csinaljatok a Bentonite + phsylium shakkel egyutt, az en tapasztalotaim szerint sokat segit a tisztitasban.
A so oldat es a hashajto tea az kell, de probald meg hogy szamodra hogy jo. en reggel iszom a shaket es igy nem csinalom a so oldatot mert az nem hadja a shaket munkaldoni.
Tea, idd mielott agyba mesz, mert hajcsikarast okoz es ugy nem erzed.
Fogyas; en ket szammal kisebb vagyok mint voltam ez negy honap alatt,(nem sok jott vissza, talan 5 bl) azt olvastam hogy a zsir tarolja a mergeket a szervezetben, ha nincs rajtad felesleg akkor nincs tul sok mereg benned, es nem fog rolad tul sok lejonni.
Remelem ez segit ha van valami kerdesetek irj nyugottan,
Sok sikert a Magyarangolom olvasasahoz.
Ribizke

Printer-friendly version of this page Email this message to a friend
Alert Moderators
Report Spam or bad message  Alert Moderators on This GOOD Message

This Forum message belongs to a larger discussion thread. See the complete thread below. You can reply to this message!

Donate to CureZone

CureZone Newsletter is distributed in partnership with https://www.netatlantic.com

Contact Us - Advertise - Stats

Copyright 1999 - 2024  www.curezone.org

0.078 sec, (1)