Szio!
Eppen mostanaban gondolkodtam, hogy milyen regen nem irtunk egymasnak. Megprobalhatjuk a csetet holnap, ugyis itt annyira vacak az ido, nem nagyon akarodzik kimennem.
Ird meg, milyen ido ....
Szio!
Eppen mostanaban gondolkodtam, hogy milyen regen nem irtunk egymasnak. Megprobalhatjuk a csetet holnap, ugyis itt annyira vacak az ido, nem nagyon akarodzik kimennem.
Ird meg, milyen ido tajt lenne jo neked ottani idoben es megprobalok ramenni a csetre. Jo volt a multkor csevegni.
A postakoltseg egy pettyet mellbe vagott - tiszta pimaszsag, hogy ennyibe kerul. En a helyedben probalnek nemetul beszelo ismerost felvadaszni es ugy kutatni a netet: szinte 100%, hogy a nemeteknel kaphato az ilyesmi es nem kene kisebb vagyont fizetned erte. Csak egy otlet.
Milyen vicces, hogy irod a
Dr. Schulze kurat - en is most kezdtem, ez a 3. napom!!! Sajnos a #1 formula tele van olyan cuccal, amit nekem nem kene fogyasztanom (senna, aloe vera stb.) a vercsoportom miatt es azert sem, mert nekem a senna mindig is gorcsoket okozott, de gondoltam, talan nem fogok "belehalni", ha beszedem oket egy par napig. Tudod, hogyha nem latsz eredmenyt, akkor emelni kell az adagot, egy-egy kapszulaval - de
RA van irva, biztos elolvastad.
A benne levo erospaprikatol eg a gyomrom, mint a franc - nem is ertem, miert tette bele, amikor egy website-on szepen kielemezte, hogy a por alaku valtozat kapszulakent miert nem jo, hogy a szajunkban nem erezzuk, hogy eros, nem tud a szervezetunk felkeszulni
RA es amikor a kapszula elolvad, hirtelen ott az erospaprika es rettento gyomorfajasunk lesz. Es erre o is ugyanugy beletette... Na mindegy, ez a #1 formula egy cseppet csalodas eddig, de hat majd meglatjuk. Meg igaz, hogy csak 3 napja szedem, de mar 6 honapos terhesnek nezek ki, akkora a hasam tole, allandoan gorcsolok es a kaja emesztetlenul tavozik belolem...
Dr. Schulze ide vagy oda... :)
Probalkozzunk akkor holnap (penteken), hatha osszejon.
Szio!