CureZone   Log On   Join
Re: Naprawde dobra strona w jezykach : polskim i andielskim

Felicja Views: 4,167
Published: 20 y

This is a reply to # 148,917

Re: Naprawde dobra strona w jezykach : polskim i andielskim

Czesc bociak,
Mialam Cie zapytac gdzie jestes obecnie i moze cos wiecej o chorobie dziecka. Czy nazwa choroby jest w jezyku polskim ?
Ja sie nie zetknelam z ta choroba i bardzo jestem nia zainteresowana. Trzymam kciuki za powodzenie twoich poczynan.
W jakim wieku jest dziecko? Bede probowala znalezc jakies info. Wiesz, ja mam znajomego w Niemczech, ktory pracuje w duzej i bardzo wiekowej firmie naturalnych lekow. Jego corka wlasnie skonczyla homeopatie. Kreca sie w tego typu srodowisku. Jemu bedzie latwiej znalesc cos po niemiecku.
Musze go zapytac. Jest jeden problem- mam malutko czasu na computerze i umierajaca na raka obu pluc kolezanke, przyjaciolke z rozedma pluc, i 83letnia mame z paroma problemami. Na dodatek mojej kolezanki maz umarl ostatniej wiosny na serce z powodu lekcewazenia medycznych wynikow pzez lekarzy. Znalazla 2ga prace i walczy w sadzie z nimi( raczej z wiatrakami jak ludzie o tym mowia). Szukam pomyslu co dalej, czyli jakis sad Eueropy.
Mimo to jestem bardzo zainteresowana Twoja sprawa. Odwiedze twoja strone i zrobie co moge.
Wierz mi jestem z Toba.

Felicja

Jezeli bedziesz cokolwiek nowego wiedziala prosze zrob post dla mnie.

Printer-friendly version of this page Email this message to a friend
Alert Moderators
Report Spam or bad message  Alert Moderators on This GOOD Message

This Forum message belongs to a larger discussion thread. See the complete thread below. You can reply to this message!

Donate to CureZone

CureZone Newsletter is distributed in partnership with https://www.netatlantic.com

Contact Us - Advertise - Stats

Copyright 1999 - 2024  www.curezone.org

0.141 sec, (1)