Re: Naprawde dobra strona w jezykach : polskim i andielskim
Czesc bociak,
przepraszam,ze nie zajrzalam tak dlugo na nasze forum.
Ja nie jestem zadnym specjalista, ale pasjonuje sie naturalna medycyna, a szczegolnie bardzo prostymi methodami.
Wracajac do Twojego problemu- polecam Dr. Walt Sroll strone. On odpowiada codziennie na pytania. Jezeli skierujesz pytanie do bezposrednio do niego (subject),to 95% ze odpowie. Jezeli temat jest bardziej skomplikowany to moze potrwac dluzej. Jest pare madrych i dociekliwych ludzi na tej stronie, ktorzy sa bardzo chetni do pomocy. Takze z medycznym (Renee aktualnie-bardzo dobra)wyksztalceniem.
To jest moja podstawowa strona, bo stali jej czlonkowie uzywaja ja codziennie, nie zawsze do wlasciwych celow.
www.askwaltsrollmd.com
Mozesz rowniez porozmawiac z dr. Christopher przez telefon. On ma jakis dzien na to przeznaczony. Ja sie dodzwonilam bez problemu(rok temu). Nie mam zapisanego # jego telefonu.
Ostatnio odkrylam bardzo interesujaca formule ziolowa na wszystkie nerkowe choroby, raka w ustach, krtani i problemy tarczycowe.
Przeczytaj, nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda:
www. sl-zdr.kielce.opoka.org.pl/przytulia.htm
Bede szukala jakiejs info dla twojego dziecka problemu i zajrze tu czesciej.
Prosze, odezwij sie czasem, szczegolnie jesli cos znajdziesz
Ja uzywam tutaj inne imie, bo moje imie juz bylo w uzyciu, wiec musialam zmienic
bac dobrej mysli i trzymaj sie
Felicja