ειμαι 31 ετων. δουλευω σε χειρονακτικη β& ....
ειμαι 31 ετων. δουλευω σε χειρονακτικη βαρια εργασια. Ακομη δεν εχω συμπληρωση τα απαιτουμενα ενσημα για ασφαλεια ικα.Παλιοτερα ειχα αποροιας βιβλιαριο,θελει ανανεωση.Τωρα δεν μπορω να το ανανεωσω.Διοτι θελουν καρτα ανεργιας.
Πριν απο μερικα χρονια επαθα σοβαρο τροχαιο.Σπασανε μερικα πλευρα και σπονδυλοι στο θωρακικο υψος.Αλλα τελικα μονο παθητικη αντιμετοπιση κριναν οι γιατροι.Στο τελος εγινα καλα.
Πριν απο δυο μηνες ξυπνυσα ενα πρωινο και αισθανθηκα μια εντονη ενοχληση στο στηθος και δυσφορια αναπνοης.Μετα για λιγες μερες αισθανομουνα μια πιεση στο στηθος.Τελικα πηγα στα επειγοντα τοτε με αποροιας βιβλιαριο. Λιγο προτου μπω μεσα για εξετασεις η ενωχληση μου εφυγε.
Καναν ολες τις εξετασεις και δεν μου βρεικαν
τιποτα απο καρδια.Πριν απο μια εβδομαδα ενω εκανα μπανιο ενιωσα μια πιεση στο στηθος μετα πηγε στο αγκωνα του χεριου.Απο τοτε αισθανομαι ενωχλησεις στο στηθος και μερικες φορες στα ακρα κυριως το αριστερο..Αλλα τις υπομενω και δουλευω. Το εχω πει στο αφεντικο μου αλλα δεν δινει σοβαρη σημασια.
Αμα ζοριζομαι αγρια με τα βαρη αισθανομαι μια δυσφωρια στο στηθος.
Ειμαι παθητικος καπνιστης. Ετρωγα αρκετα βρωμικα και τηγανητα. Εχω και κοιλια αλλα ειμαι αδυνατος. Τα περιορισα δραστικα και αρχισα να τρεφωμαι με ελαιολαδο
.Καυτες πιπεριες.Και σκονη κακαο διχως προσθετα.Επισης περνω και ασπιρινη μια καθε μερα.Οποτε βλεπω καποια βελτιωση.Επισης αμα πιεζω το στηθος μου αισθανομαι μερικες φορες ανακουφιση.
Οταν δεν δουλευω καθομαι στο υπολογιστη.Ισως αρχισω καποιου ειδους γυμναστικης.
Για να παω στα επειγωντα δεν εχω ασφαλεια.Να περιμενω να καλυψω τα ενσημα απο τη ημιαπασχοληση...Η να δοκιμασω τιποτα αλλο;