Bok!
I ja sam trazio kod nas proizvode, posebno antiparazitni program i kada sam počeo propitivati se po gradu Zagrebu po mnogim ljekarnama i biljnim ljekarnama, trgovinama sa zdravom hranom i sl. nitko nikada nije ni čuo za to niti razumio što ja tražim !!!
Nažalost, nemam kreditne kartice da naručim preko neta, pa moram pokušat se snaći kod nas.
Preko neta sam trazio neki anti-parazit preparat i našao nešto vrlo slično kao ovdje na CureZone poznata 'Clarkia'. Zapravo, po sastavu to i jest,
evo i link:
http://www.gabre-tahebo.com/taheebo_shop/antiparazitni_program.html
Sastav isto kao u Clarkie: klinčić, crni orah, pelin.
ali kao što i vidiš, nema cijene, i tako ih ja kontaktirao putem e-maila i gospođa mi odgovorila da to baš nemaju u ponudi te da naručim preko neta :(
Uspio sam u našim ljekarnama pronaći psyllium u prahu koji sam upotrebljavao za 'Psyllium &
Bentonite shake' koji se pokazao odličan - Vitosan se zove, ak se ne varam, trebao bih još provjerit ako nekog stvarno zanima kako se zove.
Našao sam kod nas (prek neta) jedino protiv candide neke kapsule, zovu se 'Candida killers' - proizvođač TwinLab ali nisam siguran jel šta valja - ima li ko kakvih saznanja o tim kapsulama?
Budući da sumnjam a i gotovo sam uvjeren da bolujem od candide - prema nekim simptomima volio bih da i tu nešto uspijem učiniti!
p.s. Vito, ne mogu ti poslati mail, budući da mi gore nema ponuđeno da ti pošaljem mail,
idi skroz na vrhu stranice lijevo - 'Welcome Vito' ili samo 'Vito' (ne znam točno) i tamo promijeniš postavke i staviš da te ljudi mogu kontaktirati putem maila pa ću ti onda ostaviti moj mail :) pa možda stvarno i nađemo nešto dobro kao antiparazit, a i ostalo.