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Re: Migraines - some good info (also in spanish) in this old posting by mu-shen ..... Nutritional Balancing for Adrenal Fatigue

Date:   2/12/2013 9:31:37 AM ( 12 y ago)
Hits:   1,271
URL:   https://www.curezone.org/forums/fm.asp?i=2035035

HEADACHE-MIGRANE CURE:
After suffering for 50+ years with migraine headaches I found something that would stop a migraine headache in its tracks and reverse any symptoms in 30 minutes. It is a common vegetable found in any grocery store.

I give full credit to Dr Donald Lepore ND author of 'The Ultimate Healing System' book. He said in his book that migraines were caused by a sodium deficiency. Sodium here is not sodium chloride ( table salt ). In fact too much salt is a trigger substance that causes migraines. Dr Lepore then listed several foods that were high in sodium.

I also read that a persons blood pressure goes up and down during a migraine headache. I bought a blood pressure monitor and took my blood pressure during a migraine. The blood pressure went up at the start of a migraine and down about the time the pain starts. So I got to wondering if I could take something to lower the blood pressure and add sodium at the same time. I found it.

The solution was Celery juice. It absolutely stopped the migraine and removed the symptoms in 30 minutes or less. I juice
four stalks of Celery and drink a shot glass (1 1/2 oz.) of juice. When I drank four oz. it caused diarrhea. I only drink the juice when I feel a migraine coming on or to lower my blood pressure.

My second best discovery for migraines is to put a pinch of potassium chloride under my tounge and let it disolve. This will slow or even stop the progression of the migraine and give you some time to get or make some Celery juice. Potassium chloride is
simply a salt substitute made by Morton Salt Co and sold in grocery stores for a couple of dollars. I have a container of this salt substitute in my car, pickup, and work. I keep a fresh supply of celery juice in my freezer.

Here in spanish:

Después de haber sufrido durante más de 50 años de migrañas, he encontrado algo que puede detener el proceso y eliminar los síntomas en 30 minutos. Es un vegetal común y se puede encontrar en cualquier verdulería (fruiteria).

Confío plenamente en el Dr. Donald Lepore ND, autor del libro “El ultimo sistema de curación”. En ese libro, el Dr. menciona que las migrañas aparecen por una deficiencia de sodio en el organismo. Este sodio no es
el sodio cloruro (sal de mesa). De hecho, demasiada sal provoca migraña.
El Dr. Lepore enumeró algunos alimentos altos en sodio.

También leí que la tensión baja y sube durante una migraña. Compré un medidor de tensión, y me tomé la tensión durante una migraña. La tensión subió al principio de la migraña, y bajó cuando el dolor desapareció.

Por este motivo, pensé en algo con lo que me fuera posible bajar la ensión y, al mismo, tiempo añadir sodio. Y, ¡lo encontré!

La solución fue jugo de apio. La migraña y sus síntomas desaparecieron or completo en un lapso de 30 minutos o aún menos. Hice jugo con cuatro allos de apio, y bebí un vaso de golpe (1 ½ oz). Cuando tomé 4 oz me provocó
diarrea. Solamente me tomo el jugo cuando siento venir el dolor o para bajar mi tensión.

Mi segundo descubrimiento para migrañas es poner una pizca de potasio cloruro debajo de mi lengua, y dejar que se disuelva. Esto puede relentizar o incluso detener el proceso de una migraña, y ganarás tiempo para prepararte un jugo de apio.
El potasio cloruro es simplemente un sustituto de la sal, hecho por Morton Salt Co., y se vende en tiendas de alimentación por unos pocos dólares.

Llevo en mi coche un envase con este sustituto de la sal, y también tengo siempre un jugo de apio listo en mi congelador.
SALUD!

 

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